Norröby Gård ligger centralt i Åkersberga ca 3 mil norr om Stockholm nära 276:an på natursköna halvön Norrö, omgärdat av Garnsviken och Åkers kanal.
Gårdens inriktning är tävlingshästar inom dressyr och hoppning, samt träningar och events.

Vår målsättning i verksamheten är att erbjuda träning, events, övernattning mm. med kvalitét och hjälpa hästarna med optimala förutsättningar att nå sin fulla potential. Här finns även möjlighet att hyra delar av anläggningen som t.ex ridhus med uppvärmd lounge, gästboxar och gäststugor.

Ridhuset med sina stora öppningsbara fönster och portar i glas samt ljusa inredning och limträbalkar ger en enorm inspiration att träna i. Underlaget består av välskött fibersand för de bästa förutsättningarna inom både hoppning och dressyr. Ridhusbelysningen är optimal och lämnar inte en skugga ens när det är kolsvart ute.
I nuläget finns en fullt belyst ridbana och en ny, stor arena i anslutning till ridhuset projekteras. Arenan beräknas stå klar under 2022. Gården har gott om betesvallar och rasthagar i olika storlekar, omgärdat av skog.

Vi vet inte exakt hur gammal gården är, men vi har byggnader ifrån 1700-talet kvar. Sedan 2001 när vår familj köpte Norröby Gård har vi lagt ned ett enormt arbete på att renovera och modernisera befintliga byggnader, med målet att bevara de historiska vingslagen. Utöver de äldre byggnader som finns på gården har vi byggt även några nya, som t.ex ridhuset.

Läs mer om vårt team
Läs mer om våra priser